Kyllinge”bøffer” med tomat og rucola

14. december 2008
By

4 pers.

500 g hakket kyllingekød

3/4 dl frisk, revet parmesanost

3/4 dl rasp, krydret med lidt tørret timian, hvidløgssalt, tørret organo og lidt tørret rosmarin

salt, friskkværnet peber

lidt ekstra rasp

olie til stegning

et par gode håndfulde, fine rucolablade, groft hakket

2½ dl blommetomater, i kvarter

½ dl olie-/eddikedressing (evt. færdigkøbt)

½ dl rødløg, finthakket

Bland hakket kyllingekød, krydret rasp, parmesanost, salt og friskkværnet peber sammen til en fars og form 4 “bøffer”, der er ca. lige tykke. Vend dem i rasp og steg dem i lidt olie, på en pande. Steg dem ca. 6 minutter på hver side, til de er gennemstegte, vend dem kun 1 gang. Det giver den pæneste overflade og de går ikke så let i stykker.

Bland rucola, tomater, olie-/eddikedressing og rødløg sammen og kom blandingen ovenpå de stegte kyllinge”bøffer” ved servering. Giv evt. friskkogt pasta til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer