Kyllingefrikadeller med sesam og stegte grønsager

12. april 2009
By

4 pers.

400 g hakket kylling

2 tsk. sorte sesamfrø

1 skalotteløg, finthakket

1 tsk. soya

groft salt, friskkværnet peber

3 gulerødder, i julienne

2 persillerødder i julienne

150 g sukkerærter

olivenolie

soya

basmatiris

bredbladet persille

Rør det hakkede kød til en fars med sorte sesamfrø, skalotteløg, soya, salt og friskkværnet peebr. Form til små frikadeller, sæt dem på træspyd, læg på en bageplade med bagepapir. Bag ved 200 grader i 20 minutter til de er gennemstegte.

Halver sukkerærterne på langs og steg grønsagerne i lidt olie og soya på en pande ved høj varme. Kog risene efter anvisning på emballagen. Server kødboller på spyd med de lynstegte grønsager og drysset med bredbladet persille.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer