Kyllingelever med ris

15. april 2009
By

300 g kyllingelever, optøede

2 løg, i smalle både

olie

salt, friskkværnet peber

lidt karry

Desuden:

3 dl ris

6 dl bouillon

700 g blandede ærter og gulerødder i små tern

Varm lidt olie op på en pande og steg løg bløde og let gyldne, tag dem op. Afpuds kyllingelever for sener og andre urenheder, dup dem tørre og steg dem i lidt mere olie på sammen pande som løgene. Lad dem stege til de er gyldne, men gerne lidt rosa indeni. Kom løgene tilbage på panden og krydr med salt, friskkværnet peber og lidt karry.

Imens koges ris i bouillon efter anvisning på emballagen. Bland grønsagerne i og lad dem varme igenne,. Server til de stege kyllingelever.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer