Kyllingepate

3. marts 2009
By

500 g hakket kyllingekød

260 g kyllingeinderfilet i små tern

1 løg, hakket

3 fed hvidløg, presset

2 tsk. spidskommen

1 æg

2 spsk.mel

1 dl fløde 9%

250 g frosset helbladet spinat

salt, friskkværnet peber

100 g valnødder

Tø spinaten op i microovnen og pres al vandet ud af dem. Hak den groft. Rør det hakkede kød med løg, hvidløg, æg, mel, kyllingetern og krydderier. Rør halvdelen af fløden i og vend så det hakkede spinat i. Hæld resten af fløden i, til konsistensen er blød men dog fast i det. Hak valnødderne groft og vend dem i. Kom farsen i en pateform – eller en sandkageform – bag ved 180 grader på nederstille i 50-60 minutter. Den skal føles fast når der trykkes på den. Læg stanniol over og lad den stå til næste dag – eller den kan spises lun.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer