Kyllingesalat med chili

15. december 2008
By

4 pers.

250 g kyllingefilet

1/4 dl sød chilisauce

1 pakke bacon i skiver

1 mango

2 avocado

citronsaft

2 friske, røde chili

1 bdt. forårsløg

1 bakke blandede salatblade

1 bdt. brøndkarse

salt, friskkværnet peber

Brun kyllingefilet på en pande i lidt olie ved høj varme. Smør dem med chilisauce, dæk panden med stanniol, skru ned til middelvarme og lad dem stege færdige i ca. 12-15 minutter.

Steg bacon sprødt og læg dem på køkkenrulle for at dryppe af. Skær mango og avocado i skiver, dryp straks avocadostykkerne med citronsaft. Tag kernerne ud af chili’erne og skær dem i tynde strimler, skær også forårsløg fint. Når kyllingestykkerne er færdigstegte, skæres de i mindre stykker og blandes med salat, bacon brækket i mindre stykker, mango, avocado, brøndkarse og forårsløg. Krydr med lid salt og friskkværnet peber, server med lækkert brød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer