Kyllingesalat med grapefrugt

16. december 2008
By

2 pers.

blade fra ½ romainesalat

250 g stegt kyllingekød i strimler

4 skiver ristet bacon

1 moden avocado i skiver

1 rød grapefrugt skåret i fileter

flagesalt, friskkværnet peber

Dressing:

saft af grapefrugten

2 spsk. god olivenolie

Riv de skyllede romaineblade i grove stykker og fordel på 2 tallerkner, sammen med avocado og kylling. Skræl grapefrugten med en kniv, så alt det hvide kommer af og skær den i fileter ved at skære imellem hinderne. Skær fileterne ind over en skål, så saften samles op og pres så resten af grapen, når fileterne er skåret ud. Fordel grapefrugtfileterne på de 2 tallerkner, smuldr bacon og fordel også det. Pisk saften fra grapefrugten og olivenolie sammen, dryp det over salaten som dressing. Krydr med flagesalt og friskkværnet peber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer