Kyllingesalat med rødbeder

25. februar 2009
By

4 pers.

1 kg. rødbeder

1 spsk. olivenolie

1 spsk. citronsaft

salt, friskkværnet peber

200 g kyllingefilet

3 appelsiner

1 bæger salattern

75 g radicchio

75 g rødbedeblade

Kog rødbederne møre i letsaltet vand og smut skindet af, når de er kølet lidt af, så de kan håndteres. Skær dem i mindre stykker (brug evt. handsker, så fingrene ikke bliver alt for farvet af rødbederne) og vend dem i en marinade af olie, citronsaft, salt og friskkværnet peber. Lad det trække, til de er helt kolde. Kog kyllingefileterne i 10 minutter, lad dem køle af. Skræl appelsinerne og skær dem i fileter. Bland det hele sammen og drys med kylling plukket i mindre sykker, salattern og salat. Server med groft brød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer