Kyllingespyd med pasta i pakker

12. april 2009
By

4 pers.

3 kyllingebrystfileter

9-10 skiver lufttørret skinke

bredbladet persille

toppen af 2-3 forårsløg, fintsnittet

groft salt, friskkværnet peber

penne, kogt al dente og afkølet

olivenolie

20 soltørrede sorte oliven eller gode friske oliven

12 semidried soltørrede tomater

blandede babysalat blade

Skær kyllingebrystfileterne i 2-3 strimler på langs og drys med salt og friskkværnet peber. Læg persille og forårsløg på og sno skinken omkring. Sæt dem på spyd og grill dem eller steg dem på en pande i olie, til de er gennemstegte.

Fordel pastaen på 4 stykker stanniol og drys med salt, friskkværnet peber og lidt olie. Læg oliven og hakkede, soltørrede tomater ved og pak pakkerne sammen. Sæt pakkerne på grillen, over inddirekte varme i 6-7 minutter, eller i ovnen ved 225 grader i ca. 10 minutter.

Server kyllingespyddene sammen med salat og evt. en form for dressing.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer