Kyllingespyd med rødbedesalat

13. april 2009
By

2 pers.

2 kyllingebrystfileter

1 spsk. timianblade, hakket

2 fed hvidløg, finthakket

1 spsk. rapsolie

Maldon salt, friskkværnet peber

500 g rødbeder, kogte

saft og skal af 1 citron

1 spsk. flydende honning

½ dl basilikumblade

50 g mandler, ristede og hakkede

Skær kyllingebrystfileter i strimler og vend dem med timian, hvidløg og olie. Sæt dem på spyd og steg dem i lidt olie på en pande, til de er gennemstegte. Krydr med salt og friskkværnet peber.

Pil de kogte rødbeder, når de er til at holde ved og skær dem i grove stykker. Vend dem med citronsaft, -skal, honning, basilikum, mandler, salt og friskkværnet peber. Server spyddene til den lune salat, gerne med noget groft brød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer