Kyllingetærte med æg og porrer

12. april 2009
By

4 pers.

5 kyllingebrystfileter

3 porrer

1 lille spsk. smør

1 lille spsk. mel

salt, friskkværnet peber

blade af frisk timian

HP sauce

3 æg, hårdkogte

1 plade butterdej, udrullet til en cirkel

sammenpisket æg til pensling

Kog kyllingebrystfileterne og porrer i lidt letsaltet vand i ca. 12 minutter. Tag det op og lad det dryppe af. Smelt smørret i en gryde og rør melet i. Bag det op med 2½ dl suppe fra kyllingen, smag til med salt, friskkværnet peber, timian og lidt HP sauce.

Skær kød og porrer i mindre stykker og læg dem i en tærteform. Skær æggene i kvarter og læg dem i. Hæld saucen over, pensl kanten af tærteformen og læg butterdejen over. Lag et lille hul i dejen, så dampen kan komme ud. Pensl overfladen med letsammen pisket æg og bag ved 200 grader i ½ time. Server med en god tomatsalat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer