Lækker salat med filoruller

14. april 2009
By

2 pers.

200 g babyspinat, godt skyllet

3 fed hvidløg i tynde skiver

Maldon salt, friskkværnet peber

150 g god fårefeta

3 plader filodej

50 g smør, smeltet

1 spsk. rapsolie

Serveres med:

100 g blandede, babysalatblade

100 g semidried tomater

1 rødløg i tynde både

1 spsk. jomfruolivenolie

1 spsk. æblecidereddike

Maldon salt, friskkværnet peber

Sauter spinat og hvidløg i lidt olie, krydr med salt og friskkværnet peber. Lad spinaten dryppe af i en sigte. Bland spinat med feta. Klip filodejen midt over, så der haves 6 stykker, pensl dem med smeltet smør. Kom spinatfyldet på dejen og luk siderne godt sammen. Rul til små aflange ruller. Luk rullerne med smeltet smør og steg dem i resten af den smeltede smør og lidt olie, til de er gyldne. De kan også bages sprøde i ovnen ved 200 grader.

Vend salatbladene med tomater, rødløg, olie, eddike, salt og friskkværnet peber. Server med de varme filoruller og groft brød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer