Lækkert sandwichbrød

11. december 2008
By

2 brød

50 g gær

5 dl lunkent vand

600 g italiensk durummel

200 g hvedemel

2 spsk. groft salt

1 dl god olivenolie

lidt tørret oregano

Smuldr gæren i en skål og hæld det lunkne vand over, rør til gæren er opløst. Rør melet i lidt ad gangen, sammen med 1 spsk. salt. Det er en meget våd dej. Dæk skålen til og lad den hæve i 2 timer. Smør 2 brødforme med olivenolie – eller beklæd med bagepapir – og fordel dejen i formene. Prik huller i dejen med en finger og fordel olivenolie hen over de 2 brød. Drys med salt og oregano. Dæk brødene til og lad dem hæve igen i 15 minutter. Sæt i en forvarmet ovn ved 220 grader og bag i ca. ½ time til de er gyldne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer