Lammefrikassé

14. april 2009
By

4 pers.

500 g lammekød i tern

2 spsk. oliveno0lie

3 dl tør hvidvin

5 fed hvidløg, finthakket

10 asparges i mindre stykker

1 løg i tynde både

400 g aspargeskartofler, kogte og skåret i skiver

200 g grønne bønner

1 fennikel i tynde skiver

4 spsk. dild, finthakket

4 spsk. persille, hakket

2 dl piskefløde

groft salt, friskkværnet peber

Varm olie op i en gryde og brun kødet ad et par gange. Kom det hele tilbage i gryden og hæld vinen ved, skum urenheder af. Tilsæt hvidløg og salt, skru ned og lad det simre under låg i 20 minutter. Tilsæt grønsagerne, kartofler og fløde. Lad det simre i 5 minutter. Vend krydderurterne i og smag til med salt og friskkværnet peber. Server straks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer