Lammekoteletter emd tabouleh

14. april 2009
By

1 dl bulgur

1 agurk uden kerner, skåret i små tern

2 modne, aromatiske tomater, uden kerner i små tern

3 fed hvidløg, finthakket

1 bdt. forårsløg, finthakket

2 dl bredbladet persille, finthakket

1 dl mynte, hakket

salt, friskkværnet peber

saft af 1 citron

lidt flydende honning

½ dl jomfruolivenolie

4 lammekoteletter

olie til stegning

citron i skiver

Kog bulgur efter anvisning på emballagen. Bland det med grønsager og krydderurter. Smag til med salt, friskkværnet peber, citronsaft, flydende honning og olivenolie.

Steg koteletterne i lidt olie på en godt varm grillpande, eller på grillen i haven. Krydr dem med salt og friskkværnet peber.

Anret tabouleh med citronskiver og server straks til de varme koteletter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer