2 pers.
4 lammekoteletter
4 fed hvidløg, knuste
olie
Maldon salt, friskkværnet peber
2 tsk. dijonsennep
2 tsk. flydende honning
2 tsk. æbelcidereddike
2 spsk. ekstrajomfruolivenolie
3 appelsiner
100 g frisk, babyspinat
1 rødløg i meget tynde skiver
Maldon salt, friskkværnet peber
Varm olie op på en pande og kom de letknuste hvidløgsfed på. Lad dem stege lidt til de afgiver duft, men de må IKKE blive brune. Læg lammekoteletterne på panden og steg dem. Krydr med Maldon salt og friskkværnet peber.
Bland sennep, honning, eddike og olie sammen. Skær skrællen af appelsinerne og skær dem i skiver. Vend appelsiner, godt skyllet spinat, løg og dressing sammen. Krydr med Maldon salt og friskkværnet peber. Server straks med lammekoteletter og ristede, små kartofler.
Skriv et svar