Lammeskank a la Mellemøsten

15. april 2009
By

4 pers.

4 lammeskanke

4 spsk. olivenolie

4 dl rødvin

1 stang kanel

6 hele kardemommekapsler

1 frisk rød chili, finthakket

100 g tørrede abrikoser i skiver

3 skalotteløg, grofthakket

6 fed hvidløg, finthakket

2 stilke rosmarin

1 spsk. citronskal, revet

vand

salt, friskkværnet peber

Brun lammskankene i en stor stegegryde i olivenolie. Når de er brunede på alle sider, tilsættes resten af ingredienserne og vand hældes over, så skankene er dækket halvt. Tilsæt salt og friskkværnet peber. Når det koger, skrues der ned, læg låg på og lad det simre i et par timer. Server de færdige lammeskanke med en god kartoffelmos.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer