Linsesalat

15. december 2008
By

4 pers.

150 g grønne linser fra Puy

3 spsk. citronsaft

1 spsk. syltede Jalapenochili, finthakket

1 papaja i små tern

½ agurk, uden kerner, i små trn

1 aromatisk tomat, i små tern

½ rødløg, meget finthakket

flagesalt, friskkværnet peber

1 dl frisk kokosnød, revet

Skyl linserne rigtig godt i flere hold vand og kog det efter anvisning på emballagen, hæld vandet fra, lad dem dryppe af og køle af. Bland de øvrige ingredienser, undtagen kokos, i en skål og smag til med salt og friskkværnet peber. Fordel blandingen i portionsglas – eller på tallerkner – og pynt med kokos.

God som forret  med lidt lufttørret skinke eller til stegte kyllinge-/fiskeretter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer