Lynstegt aparges-/citronkylling

14. december 2008
By

4 pers.

Sauce:

2½ dl hønsebouillon

2 tsk. fintrevet citronskal

3 spsk. citronsaft

2 spsk. soyasauce

1 spsk. majsjævning

Desuden:

500 g kyllingeinderfileter, i ca. ½ cm. tykke skiver på skrå

salt, friskkværnet peber

1 spsk. majsjævning

lidt olie til stegning

500 g friske, grønne asparges, det nederste knækket af og skåret i mundrette stykker

Bland ingredienserne til saucen i en lille skål, til det er godt blandet sammen.

Kom kyllingestykker, majsstivelse, salt og friskkværnet peber i en frysepose og ryst det hele godt sammen, så kyllingstykkerne bliver dækket af blandingen. Opvarm lidt olie i en gryde over høj varme og lynsteg kyllingestykkerne i et par minutter. Tilsæt aspargesstykkerne og lynsteg dem med i ca. 3 minutter, krydr med salt og friskkværnet peber. Aspargesstykkerne skal være “al dente” dvs, stadig have bid. Kom sauce-blandingen i og lad det koge op, til det tykner lidt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer