Lynstegte grønsager med omelet-topping

16. december 2008
By

4 pers.

350 g broccoli i små buketter

200 g grønne bønner, halveret på skrå

3 fed hvidløg, finthakket

3 spsk. rapsolie

1 bdt. grønne asparges, skåret i ca. 6 cm. lange stykker

1 squash i tern

1 pose/bakke babyspinat, godt skyllet

limesaft

8 spsk. oystersauce

salt, friskkværnet peber

2 sammenpiskede æg

Varm ca. halvdelen af olien op i en wok, til det et godt varm og lynsteg broccoli, bønner og hvidløg under konstant omrøring, i 4-5 minutter. Tilsæt asparges og squash, svits yderligere 3 minutter. Vend spinatbladene i og steg videre til de falder sammen. Hæld limesaft og oystersauce i og vend det hele godt rundt, smag til med salt og friskkværnet peber.

Hæld de sammenpiskede æg på en lille pande med lidt olie og steg til æggemassen er fast. Vip den over på en tallerken, rul den sammen og skær den i strimler. Kom strimlerne på toppen af grønsagerne og server med nudler eller ris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer