Mango-BBQ sauce fra Maui

15. januar 2009
By

Giver ca. ½ liter

1 moden mango, uden skræl og sten, skåret i små tern

2½ dl mango chutney (færdigkøbt)

1 1/4 dl løg, finthakket

1 spsk. hvidløg, meget finthakket

1 dåse hakkede (blomme)tomater

2 spsk. cidereddike

1 spsk. molasses eller brun sirup

1 tsk. tabasco

Bland alle ingredienserne sammen i en gryde, læg låg på og lad det simre ved lav varme, til alle ingredienserne er godt blandet og saucen bliver lidt tykkere. Det tager ca. 15 minutter. Stil det til side og lad det køle lidt af. Purer saucen i en foodprocessor til den er glat. Hæld det i en beholder med låg og stil ti køleskab i op til 3 dage.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer