Marineret blomkålssalat

4. april 2009
By

4 pers.

250 g blomkål i små buketter

½ dl rødvinseddike

2 friske laurbærblade

1 fed hvidløg, presset

jomfruolivenolie

Maldon salt, friskkværnet epber

½ frisk, rød chili uden kerner, finthakket

Bring 1 liter vand i kog med 1 stor spsk. groft salt, rødvinseddiken og laurbærblade. Kom blomkålsbuketterne i lagen og kog i et minuts tid. Hæld vandet fra, lad dem dryppe af og kom blomkålsbuketterne i en skål. Dryp med lidt olivenolie og lidt mere rødvinseddike. Vend med presset hvidløg, Maldon salt og friskkværnet peber. Lad det trække lidt inden servering og drys så med finthakket chili.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer