Marmelademuffins

8. januar 2009
By

8 stk.

220 g mel

1 1/4 dl sukker

2 tsk. bagepulver

½ tsk. natron

½ tsk. salt

1 stort æg

1 3/4 dl kærnemælk

90 g smør, smeltet

1 tsk. fintrevet appelsinskal

8 store tsk. hindbærmarmelade

Forvarm ovnen til 200 grader. Sæt 8 store muffinsforme af papir på en bageplade med bagepapir. Bland mel, sukker, bagepulver, natron og salt i en skål. Bland det godt og stil til side. I en anden skål piskes ægget let sammen. Tilsæt kærnemælk, smeltet smør og appelsinskal. Bland det godt sammen. Tilsæt de tørre ingredienser og rør godt med en træske, til det hele er godt blandet. Fyld hver muffinsform halvt op, brug bagsiden af en teske til at lave en fordybning i dejen og kom 1 tsk. hindbærmarmelade i hver fordybning. Fordel resten af dejen oven på de 8 muffins og glat dejen lidt ud. Bages midt i ovnen i ca. 20 minutter til de er gyldne og gennembagte, husk at tjekke dem inden de  tages ud. Lad dem afkøle på en bagerist.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer