Mexicanske pandekager med kødfyld

12. december 2008
By

2 pers.

Pandekager:

1½ dl hvedemel

2-2½ dl mælk

1 æg

et nip salt

lidt olie

Fyld:

200 g hakket oksekød

lidt olivenolie

1 løg, finthakket

2 fed hvidløg, finthakket

100 g ærter

2 tsk. tandoorikrydderi

1 avocado

½ citron

salt, friskkværnet peber

2 gulerødder

½ agurk

1 rød peberfrugt

2 tomater

Rør melet med mælken, tilsæt mælken lidt ad gangen og pisk, så den ikke klumper. Pisk ægget i og tilsæt saltet. Kom lidt olie på en pnade og bag pandekager af dejen, det giver ca. 6 pandekager.

Steg løg og hvidløg lidt, så de bliver bløde, men ikke tager farve. Tilsæt kød, ærter og krydderi og steg i ca. 10 minutter. Mos kødet fra avocadoen og rør det med lidt groft salt, friskkværnet peber og citronsaft. Riv gulerødderne, skær agurk i tern og peberfrugten i smalle strimler (ikke for lange). Hak tomaterne groft. Kom kødfyld og grønsager i pandekagerne og server.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer