Mille Feuille

14. april 2009
By

2 optøede ark filodej (dobbelte)

3 tsk. smør til pensling

4 kugler god vanilieis

4 kiwi i aflange stykker

indhold af 2 passionsfrufter

100 g frisk ananas i tern

limeskal

Tænd ovnen på 200 grader. Bred 1 ark filodej ud og pensl med smeltet smør. Del den på midten og læg det sammen. Pensl igen med smeltet smør, del dejen igen og læg dem sammen, så der nu er 4 lag. Skær dejen i aflange eller trekantede stykker. Læg dem på en bageplade med bagepapir og bag filodejen gylden og sprød, det tager ca. 4-5 minutter. Lad det afkøle på bagerist.

Læg dejen sammen med is og kiwistykker, der er vendt med passionsfruft og ananas. Pynt med revet limeskal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer