Muffins med honning og appelsin

16. december 2008
By

14 stk.

125 g smør

2 spsk. akaciehonning

100 g rørsukker

2 æg

½ tsk. kardemommme

125 g mel

saft af 1 appelsin

1 tsk. bagepulver

1/4 tsk. natron

100 g hasselnødder

2 spsk. akaciehonning

Rør hasselnødderne på en non-stick pande ved svag varme, når de er letristede, hældes 2 spsk. honning ved. Lad nødderne glasere lidt og hæld dem på ud på bagepapir.

Smelt smør og honning sammen, lad det køle af. Pisk æg, sukker og smør godt sammen, tilsæt mel blandet med kardemomme, bagepulver og natron – vend det rundt så det hele er godt blandet sammen. Tilsæt appelsinsaft og rør det sammen. Fordel dejen i muffinsforme, fyld dem 2/3 op og fordel de glaserede hasselnødder henover. Bag muffins ved 220 grader i en forvarmet ovn i ca. 15-20 minutter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer