Müsliboller

14. april 2009
By

ca. 14 boller

25 g gær

5 dl håndvarmt vand

1 tsk. salt

1 spsk. akaciehonning

1 spsk. olivenolie

200 g müsli

ca. 650 g mel

Smuldr gær i vandet, tilsæt salt og honning, rør godt til gæren er opløst. Rør olie og müsli i blandingen. Tilsæt mel lidt efter lidt og ælt dejen godt igennem, til den ikke længere klistrer til fingrene. Kom dejen tilbage i skålen, dæk den til og stil den lunt. Lad den hæve i 45 minutter. Ælt den derefter godt igennem igen og form til 14-15 boller der sættes på bageplade, dæk dem til og lad dem efterhæve i 20 minutter. Pensl dem med lidt vand og bag den øverst i en 180 grader varm ovn i 12-14 minutter. Server dem lune til morgenmad/brunch.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer