Nudler med oksekød

15. december 2008
By

4 pers.

200 g æggenudler

300 g oksefilet, afpudset i tynde strimler

2 porrer

2 spsk. olie

100 g shiitakesvampe

1 dl bouillon

2 dl kokosmælk

2 spsk. limesaft

1 tsk. sukker

salt, friskkværnet peber

2 spsk. fishsauce

Kog æggenudlerne efter anvisning på emballagen, hæld vandet fra og lad dem dryppe godt af. Skær porrer i ringe og svampene i mindre stykker. Hæld olie i en wok og varm det godt op, lynsteg kødet ad et par gange, tag det op. Tør wokken af, kom nyt olie i og varm den igen godt op. Lynsteg porrer og svampe i et par minutter, rør hele tiden. Tilsæt bouillon, kokosmælk, limesaft og sukker. Lad det koge sammen i et par minutter, hæld kødet tilbage i wokken og varm det kort igennem. Smag til med salt, friskkværnet peber og fishsauce. Serveres med de friskkogte æggenudler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer