Oksekød i wok

25. februar 2009
By

4 pers.

400 g minutsteak, skåret i strimler

2 fed hvidløg, presset

½ tsk. sambal oelek

400 g æggenudler

300 g shiitake svampe, i strimler

450 g sukkerærter, halveret på langs

½ dl raps- eller solsikkeolie

1 dl østerssauce

2 spsk. fiskesauce

1 potte koriander eller thai basilikum

Vend oksekødstrimlerne med presset hvidløg og sambal oelek. Kog nudlerne efter anvisning på emballagen. Lynsteg kødet i 2-3 minutter i halvdelen af olien, tag det op. Kom resten af olien i og lynsteg svampe og sukkerærter, kom kødet tilbage i wokken og tilsæt nudler, østerssauce og fiskesauce. Lynsteg et kort øjeblik og smag til med ekstra fiskesauce. Tag af varmen og drys med koriander eller thai basilikum, server med brune ris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer