Oksekød med hoisin

14. april 2009
By

4 pers.

3 dl ris

2 løg, i tynde skiver

1 rød peberfrugt i strimler

1 grøn peberfrugt i strimler

1 gul peberfrugt i strimler

2 friske, røde chili, finthakket

600 g oksekød i strimler

1/4 dl raps- eller jordnøddeolie

1 dl hoisinsauce

salt, friskkværnet peber

150 g babyspinat

Kog risene efter anvisning på emballagen.

Varm halvdelen af olien op i en wok eller på en stor pande, til det er godt varmt. Steg oksekød af nogle gang. Kom al oksekødet i wokken og tilsæt hoisin. Lad det koge op og tag det af varmen. Kom resten af olien i wok/pande og lynsteg peberfrugt, løg og chili i ca. 5-6 minutter, grønsagerne skal dog stadig have bid. Bland kødet i grønsagerne og steg et kort øjeblik, krydr med salt og friskkværnet peber. Vend godt skyllet og tørret spinat i tilsidst, vend hurtigt rundt og server straks sammen med friskkogt ris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer