Oksekødscurry

15. december 2008
By

4 pers.

3 møre, store steaks, skåret i tykke strimler

2 spsk. olie

1 løg, finthakket

2 spsk. rød karrypasta

2 røde peberfrugter i strimler

150 g friske grønne bønner, skåret i mindre stykker

1 dåse kokosmælk

1 dåse hakkede tomater

salt, friskkværnet peber

frisk koriander eller bredbladet persille

Varm halvdelene af olien i en wok og lynsteg hurtigt kødet ad et par omgange, tag det op. Kom resten af olien i wokken med løg og karrypasta, rist det i et par minutter og tilsæt så peberfrugter og bønner som også steges i et par minutter. Hæld kokosmælk og tomater ved, varm det hele igennem. Vend kødet i og lad det bliver varm, smag til og drys med koriander eller bredbladet persille. Server med ris eller nudler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer