Oksekødssalat

14. april 2009
By

4 pers.

500 g flanksteak

200 g græsk yoghurt 2%

1 potte koriander, hakket

citronsaft

groft salt, friskkværnet peber

1 agurk, skrællet, uden kerner og skåret i skiver

5 modne, aromatiske tomater i grove tern

2 friske, røde chili, finthakket

1 romainesalat

1 dåse kidneybønner

Steg kødet i 3-5 minutter på hver side, eller efter ønske, krydr med salt og friskværnet peber. Bland halvdelen af den hakkede koriander i den græske yoghurt og smag den til med citronsaft, salt og friskkværnet peber.

Bræk de største blade af den skyllede, tørrede salat i mindre stykker. Skyl kidneybønner i koldt vand og lad dem dryppe af. Læg salat i bunden af et halvdybt fad og anret bønner, agurk og tomat ovenpåp. Skær kødet i tynde skiver og læg det øverst. Dryst med chili, resten af korianderen og server med lækkert, groft brød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer