Oksemørbrad fyldt med krebsehaler

9. april 2009
By

4 pers.

4 tykke skiver oksemørbrad, ca. 180 g hver

smør og olie til stegning

groft salt, friskkværnet peber

16 kogte og marinerede krebsehaler

Kryddersmør:

75 g smør

½ tsk. dijonsennep

lidt finthakket persiille, dild og purløg

salt, friskkværnet peber

Brun bøfferne i en blanding af smør og olie på en varm pande. Tag dem af varmen og skær en lomme i hver. Rør kryddersmørret sammen og fordel det i lommerne sammen med krebsehalerne. Læg dem i et ovnfast fad, krydr med salt og friskvkærnet peber og steg dem færdig ved 225 grader i 5-7 minutter, til de er røde efter ønske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer