Omelet med kartofler og peberfrugt

16. december 2008
By

4 pers.

2 røde snackpebre

500 g kogte, pillede, faste kartofler i tynde skiver

1 rødløg, finthakket

4 æg

1½ dl fløde

salt, friskkværnt peber

1 tsk. sød chilipulver

 bdt. persille, hakket

2 spsk. olivenolie

Halver snackpebrene og pensl dem med olie. Sæt dem i ovnen under grillen og lad skindet blive helt sort. Kom dem på en tallerken og læg film over, lad dem køle lidt af. Når de er let afkølede, kan skindet trækkes af, skær i strimler. Pisk æg, fløde, salt, friskkværnet peber og chilipulver sammen. Tilsæt kartofler, løg og halvdelen af persillen. Varm olie op i en støbejernspande – eller en pande om du er SIKKER på kan tåle at gå i ovnen!!!. Hæld æggemassen i panden og lad dem stege ved middel varm i 5 minutter, sæt så panden i en forvarmet ovn ved 175 grader i 7 minutter, til den er gylden og fast. Server den direkte fra panden, pyntet med snackpeber og persille. Server med lækkert brød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer