4 pers.
800 g torsk
citronsaft
salt, friskkværnet peber
250 g gul peberfrugt i tern
250 g rød peberfrugt i tern
1/4 dl olivenolie
500 g cherrytomater, både gule og røde
2 spsk. hvidvinseddike
1 spsk. flydende honning
1 potte basilikum
Læg fisken i et ovnfast fad og krydr med salt og friskkværnet peber, dryp med citronsaft. Dæk med stanniol og bag fisken ved 200 grader i ca. 15 minutter.
Sauter peberfrugterne i 10 minutter i olie ved lav varme, til de bliver bløde. Hæld tomaterne ved, tilsæt eddike og honning. Sauter videre under omrøring, til tomaterne begynder at briste. Krydr med salt og friskkværnet peber og pynt med friske basilikumblade. Hæld grønsagerne over den bagte fisk og server med groft brød.
Skriv et svar