Pangasius i kokossauce

14. april 2009
By

4 pers.

600 g pangasius i store stykker

Marinade:

1 frisk, rød chili, finthakket og uden kerner

saft af 2 lime

5 spsk. soya

2 spsk. fishsauce

Desuden.

2 dåse kokosmælk

1 spsk. grøn eller rød karrypasta

2 spsk. fishsauce

1 stilk citrongræs

1 bdt. forårsløg, snittet

1 rød peberfrugt i tynde strimler

1 bdt. koriander, hakket

Bland marinaden sammen og læg fiskestykkerne i det. Dæk det til og stil det i køleskab i mindst 2 timer eller til næste dag. Bring kokosmælk i kog og pisk karrypasta og fishsauce i. Knus citronstænglen let med skaftet af en tung kniv og kom den i. Skru ned og lad det simre i ca. 10 minutter uden låg. Sk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer