Pannacotta med bær

12. april 2009
By

4 pers.

300 g blandede bær, evt. fra frost

2 spsk. vand

75 g sukker

1 blad husblas

½ stang vanilie af god kvalitet

2½ dl piskefløde

2 spsk. sukker

Kog bær, 2 spsk. vand og sukker op og lad det simre, til væden er væk. Afkøles helt.

Læg husblas i blød i koldt vand. Skrab kornene ud af den halve stang vanilie. Varm piskefløden op med sukker og vaniliekorn. Det må IKKE koge, sukkeret skal blot smelte. Tag gryden af varmen. Knug vandet af husblasen og opløs den i den varme fløde. Rør rundt i fløden og hæld cremen i små glas. Stil dem på køl et par timer og server med frugten hældt over.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer