Papayasauce

15. januar 2009
By

Giver ca. 2½ dl.

1 meget moden papaya, halveret og uden skal og kerner

½ dl limesaft

1 moden, aromatisk blommetomat, uden kerner og skåret i tern

1-2 tsk. grøn, frisk jalapenochili, uden kerner, i meget fine tern

1 tsk.frisk koriander, grofthakket

salt

Skær de halve stykke papaya i halve igen og skær så 1 af disse i ca. ½ cm. tern. Stil til side. Purer resten af papayastykkerne i en foodprocessor sammen med limesaften, til det er glat. Hæld det i en skål. Tilsæt papaya i tern, tomat, jalapeno og koriander – krydr med salt. Dæk det til, stil i køleskab til det skal bruges. Det kan stå i op til 24 timer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer