Pappardelle med kylling

17. december 2008
By

400 g pappadelle (pasta)

300 g kyllingeinderfilet

2 skalotteløg, finthakket

20 g smør

2 dl hønsebouillon

125 g frisk mozzarellaost, i små tern

1 dl sorte oliven

1 bakke rucola

1 potte basilkum

Maldon salt, friskkværnet peber

Serveres med:

1 squash i tern

2 små bakker cherrytomatr

frisk, høvlet parmesanost

Kog pastaen efter anvisning på emballagen, hæld vandet fra og lad det dryppe af. Skær kyllingekød i tern. Svits løgene hurtigt på en pande i smørret og tilsæt kylling, lad det svitse med. Tilsæt bouillon og citronsaft, lad det koge sammen i 5 minutter. Smag til med salt og friskkværnet peber. Vend pasta og saucen sammen, fordel mozzarellaosten over og pynt med oliven, rucola og basilikum.

Server sammen med squash svitset i lidt olivenolie sammen med halverede tomater og høvlet parmesanost.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer