Pasta med gedeost

2. marts 2009
By

4 pers. som forret

250 g frisk fettuccine

3 spsk. olivenolie

2 fed hvidløg, finthakket

skal af 1 citron

1 tsk. cayennepeber

Maldonsalt, friskkværnet peber

100 g frisk, babyspinatblade

110 g gedeost i rulle

hele rosa peberkorn

Kog pastaen efter anvisning på emballagen til den er al dente. Hæld vandet fra, men gem 1 dl af kogevandet. Lad pastaen dryppe godt af. Rist hvidløg, cayennepeber og citronskal i lidt olie. Vend pastaen i sammen med den gemte kogelage. Varm godt igennem og smag til med salt og friskkværnet peber. Tag af varmen og vand godt skyllede babyspinatblade i. Anret i dybe tallerkner, smuldr gedeosten over og drys med lidt groftknuste, rosa peberkorn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer