Pasta med rejer i tomatsauce

15. april 2009
By

4 pers.

400 g penne

200 g bacon i tern

2 spsk. olivenolie

4 fed hvidløg, finthakket

2 forårsløg, fintsnittet

1 squash i tern

5 dl passata (tomatsauce) af god kvalitet

salt, friskkværnet peber

frisk, parmesanost, revet

Kog penne al dente i rigeligt, godt saltet, vand. Hæld vandet fra og lad dem dryppe af.

Steg bacon sprødt og gyldent på en pande, lad baconterne dryppe af på køkkenrulle. Hæld fedtet ud og gør panden ren. Hæld olivenolie på, lad det varme op og tilsæt hvidløg, forårsløg og squash lad det sautere i 3 minutter under omrøring, krydr med salt og friskkværnet peber. Tilsæt bacontern og passata, skru ned og lad det simre i 5 minutter. Smag til og tilsæt evt. et nip sukker. Vend den friskkogte pasta i og server straks med revet parmesan og en god, grøn salat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer