Pasta med tomater og rucola

9. april 2009
By

4 pers.

500 g modne, aromatiske tomater, i små tern

1 bakke rucola, godt skyllet, tørret og grofthakket

3 fed hvidløg, finthakket

Maldon salt, friskkværnet peber

2 friske kugler mozzarellaost, i små tern

500 g penne (pasta)

god olivenolie

Kom de hakkede tomater, finthakket hvidløg og grofthakket rucola i en stor skål. Dryp med lidt god olivenolie, Maldon salt og friskkværnet peber og bland det godt sammen.

Kog pastaen efter anvisning i rigeligt, godt saltet, vand til det er al dente. Hæld vandet fra og lad det dryppe af. Bland den varme, friskkogte pasta i skålen til de øvrige ingredienser med det samme, tilsæt mozzarella i små tern, vend rundt og server med det sammen. Den kan også sagtens spises kold. Server med noget lækkert brød og evt. nogle gode oliven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer