Pasta med valnødde-/gorgonzolasauce

9. april 2009
By

4 pers.

passende mængde pasta

3 dl piskefløde

100 g gorgonzola

50 g frisk, revet parmesanost

100 g valnødder, hakket

groft salt, friskkværnet peber

Kog pastaen efter anvisning på emballagen i rigeligt, godt saltet vand, til den er al dente. Hæld vandet fra og lad den dryppe af. Hæld fløden i en gryde og lad den langsomt varme op. Smuldr gorgonzola’en i og rør parmesanosten i, krydr med salt og friskkværnet peber. Varm godt igennem og tilsæt valnødder. Hæld pastaen i et letsmurt ovnfast fad, hæld saucen oover og sæt i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter, til den er gratineret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer