Pasta Milanese

15. april 2009
By

4 pers.

400 g rigatoni (pasta)

400 g hakket kalvekød

5 fed hvidløg, finthakket

½ tsk. Sambal Oelek

1 kvist frisk rosmarin

2 dåse hakkede tomater af god kvalitet

250 g cherrytomater, halverede

2 dl madlavningsfløde

persille, hakket

50 g frisk, parmesan i flager

salt, friskkværnet peber

Kog pastaen al dente i rigeligt, godt saltet vand. Hæld vandet fra og lad dem dryppe af. Kom lidt olie i en gryde og svits kødet, krydr med salt og friskkværnet peber. Tilsæt hvidløg, sambal oelek og hakkede rosmarinnåle lad det svitse i et par minutter under omrøring. Tilsæt de hakkede tomater, skru ned og lad det simre i 5 minutter. Kom de halverede tomater og madlavningsfløden i, krydr med salt og friskkværnet peber. Bland saucen sammen med den friskkogte pasta. Drys med hakket persille og parmesan i flager og server straks med noget lækkert brød til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer