Pastaruller med hytteost og spinat

27. februar 2009
By

4 pers.

½ bakke friske pastaplader

1 pose frosset spinat

250 g hytteost

1 æg

frisk revet muskatnød

salt, friskkværnet peber

3 spsk. frisk, revet parmesan

1 bakke cherrytomater

lidt olivenolie

2 spsk. pinjekerner, ristede

1 bakke blandede salatblade

Forkog lasagnepladerne i masser af kogende, saltet vand, i 1-2 minutter. Tag dem op og dup dem tørre. Del hver af dem på tværs. Tø spinaten op i en gryde eller i microovn. Hæld den i en sigte og pres al væden ud af den. Hak den groft med en kniv. Rør hytteost med spinat, æg, det meste af parmesanen og krydderierne. Bred lasagnepladerne ud på bordet. Fordel fyldet i en stribe på hver og rul dem sammen. Læg dem på en plade med bagepapir og pensl med olie. Drys med parmesan.

Halver tomaterne og læg dem på en anden bageplade. Bag dem i ovnen ved 210 grader i 50 minutter og rullerne i 10-15 minutter, til osten er smeltet og de er gennemvarme. Anret med blandede salatblade, der er dryppet med olie og balsamico, bagte tomater og drysset med letristede pinjekerner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer