Pastasalat med bacon

17. december 2008
By

4 pers.

250 g broccoli

3 skiver bacon

250 g pasta

2 håndfuld rucola eller spinatblade

Dressing:

1½ spsk. hvidvinseddike

1 spsk. Honey dijonsennep

4 spsk. god olivenolie

1 fed hvidløg, presset

salt, friskkværnet peber

Pisk eddike og sennep sammen, pisk olien i lidt efter lidt. Smag til med hvidløg, salt og friskkværnet peber. Del broccoli i små buketter, skræl stokken og skær den i små tern. Kog broccoli i 2 minutter i saltet vand, skyld dem straks i koldt vand. Steg bacon sprødt på en pande og lad dem dryppe af på fedtsugende papir. Del dem i mindr stykker. Kog pastaen al dente efter anvisning på emballagen, hæld vandet fra og lad den dryppe af. Vend dressingen i pastaen, sammen med broccoli, bacon og rucola. Krydr med salt og friskkværnet peber, server.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer