Pastasalat med kylling

25. februar 2009
By

4 pers.:

400 g kyllingeinderfilet

salt, friskkværnet peber

2 tsk. olivenolie

2 spsk. balsamico

1 tsk. tørret esdragon

250 g pasta penne, kogt al dente

500 g aromatiske tomater i både

1 rødløg i tynde både

3 peberfrugter, grillede og skindet pillet af

frisk esdragon, basilikum og mynte

25 g nicosia oliven

Krydr kyllingeinderfileterne med salt og friskkværnet peber. Steg på en pande i lidt olie, til de er gennemstegte, men stadig saftige, ca. 3 minutter på hver side. Dryp balsamico over og krydr med esdragon. Hæld hele pandens indhold over den friskkogte, afdryppede pasta og vend resten af ingredienserne i. Smag til med salt, friskkværnet peber og friske krydderurter og gerne et stykke godt, groft brød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer