Peberfrugter som i Piemonte

16. december 2008
By

4 pers.

3 store røde peberfrugter

3 modne, aromatiske tomater

6 ansjoser i olie, skyllet godt i koldt vand, duppet tørre

2 fed hvidløg, finthakket

1 god håndfuld bredbladet persillet, hakket

1 spsk. olie

1 spsk. smør

Maldon salt, friskkværnet peber

Bag peberfrugterne i ovnen ved 225 grader i 20-25 minutter, til skindet har fået lidt farve og de bliver bløde. Halver dem og fjern kernern. Del hver halvdel i 3 stykker. Skær tomaterne i kvarter og pres kernerne ud, hak dem fint. Hak ansjoser fint. Kom ansjoser, tomater, hvidløg, halvdelen af persillen, olie, evt. lidt salt (ansjoser er salte) og friskkværnet peber – bland det godt sammen. Kom lidt fyld på hver stykke peberfrugt og rul dem sammen om fyldet, læg med sammenføjningen nedad i et smurt, ovnfast fad. Læg dem tæt sammen. Bland resten af persillen med smørret og kom en lille klat på hver peberfrugtrulle. Sæt dem ovnen under grillen i et par minutter, hold øje med dem. Server dem kolde med lækkert brød. Fremragende som tapas eller snack.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer