Peberfrugtsalat

16. december 2008
By

2 store røde peberfrugter

2 kugler frisk mozzarella

1 frisk, rød chili

skal af 1/4 citron, i fine strimler

god olivenolie

rød basilikum, hvis det ikke fået, så bare brug almindelig basilikum

Maldon salt, friskkværnet peber

Pensl peberfrugter med lidt olie og krydr med salt og friskkværnet peber. Læg dem på ovnristen sammen med chilipeberen og bag i ovnen ved 200 grader i ca. 25-30 minutter, det hele skal tage farve. Tag dem ud og lad dem køle anelse af, fjern så alle kernerne fra peberfrugterne, ved at halvere dem. Læg dem på et stort fad, riv mozzarella i mindre stykker og fordel det over. Tag kernerne ud af chilien og skær den i tynde strimler fordel den over mozzarellaosten sammen med citronskal. Dryp med god olivenolie og krydr med Maldon salt og friskkværnet peber. Server det mens peberfrugterne endnu er lune med et stykke lækkert brød.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer