Peking and

10. april 2009
By

4 pers.
2 andebrystfileter
Marinade:
1 dl soya
1 dl sesamolie
½ dl akaciehonning
½ dl riseddike
1 spsk. frisk, revet ingefær
friskkværnet peber

Desuden:
1 agurk, uden kerner i små tern
4 clementiner, enten friske eller fra dåse
1 bdt. forårsløg

Skær al fedtet af andebrystfileterne. Pisk marinaden sammen, hæld det i en pose og kom andebrystfileterne i. Lad det marinere i et døgn. Kom kødet i et ovnfast fad og hæld marinaden over, stil i en 170 grader varm ovn i ca. 1½ time – IKKE varmluft! Vend et par gange undervejs. Kødet skal blive meget, MEGET mørt.
Snit forårsløg og når kødet er færdig og kølet lidt af, skæres det i i skiver. Arranger det hele på et fad i små bundter: and, fintsnittet forårsløg, agurker i små tern og clementer i både. Server med friskkogt basmatiris

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer