Perlebygrisotto

2. marts 2009
By

2 pers.

2 kyllingebrystfileter

Maldon salt, friskkværnet peber

olie

1½ dl perlebyg

1 fed hvidløg, finthakket

1 skalotteløg, finthakket

1 dl hvidvin

4 dl vand

skal og saft af ½ citron

50 g tørrede abrikoser i strimler

1 spsk. smør

50 g frisk, revet parmesan

salt, friskkværnet peber

½ citron i 2 tykke skiver

Steg kyllingebrystfileterne i lidt olie på en varm pande. Skyl perlebyggen godt og sauter den i lidt olie i en varm gryde. Kom løg og hvidløg ved, tilsæt vinen lidt efter lidt. Hæld først noget nyt ved, når det andet er helt absorberet, rør hele tiden. Forsæt med vandet, til det hele er brugt op og perlebyggen er mør. Tilsæt citronsaft, -skal, abrikoser, smør og parmesan. Smag til med salt og friskkværnet peber.

Krydr kyllingebrystfileterne med salt og friskkværnet peber. Rist de 2 citronskiver på en varm pande. Server straks.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Nye kommentarer